Web Stats

The Jealous Bandmaster


Erling Jensen, Egil Bakken og Peter Horton.

The Jealous Bandmaster var et danseband fra Stavanger som besto av Egil Bakken (keyboard), Peter Horton (sang, gitar) og Erling Jensen (gitar).

Bandet ble startet i oktober 1993 av Egil og Erling. Første spillejobben var på Skipperstuen. Vi "dreit oss loddrett ut". Etter noen måneder fikk vi med oss Peter Horton, og da gikk det så mye bedre :-)

The Jealous Bandmaster
spilte på De Røde Sjøhus, Monarkiet nattklubb i Sandnes, Kverntorget pub, Kronen Gaard, Viste strandhotell og på en rekke arrangement rundt omkring i fylket. The Jealous Bandmaster ble oppløst, og siste spillejobben var i Stavanger Motorbåtforening 17. mars 1995.


Låvedans på Ualand 22. juli 1994.
Skjortene som ble kjøpt hos Hauge på Torget skulle sette oss i "Country-stemning". Det hjalp ikke. Krympet gjorde de også...
The Jealous Bandmaster
gjenoppsto i 1997 med Roy Inge Nilsen (synthesizer og vokal) og Erling Jensen (gitar og kor). Foruten coverlåter ble det også spilt egenproduserte låter. Den egenproduserte låten Magdalena kan man høre her. Coverlåten If not you kan man høre her. Sangene er innspilt hjemme i stuen og er amatøropptak.

Første spillejobben hadde vi på Flor & Fjære for Gundersen & Slettebø. Vi spilte bl. a. på Piren Pub og på en del privatarrangement. Det ble litt tamt med kun to mann, så senere gikk vi over til 5-manns bandet Amnesia.


Annonse i Stavanger Aftenblad 16. desember 1994.


2019©Erling Jensen


Innholdet og designet på disse sidene er beskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett.