Web Stats

Blå Mix & Co.


Alf Egil Erland, Ove Årthun og Erling Jensen

Det hele startet i september 1991. Bandnavnet den gangen var Scherzo, og besetningen besto av: Alf Egil Erland (sang, gitar), Bernt Arild Immerstein (keyboard) og Erling Jensen (gitar).

Etter fire dagers øving og 17 sanger på repertoaret, begynte de å spille på puben Shalimar Garden, den som i dag heter Piren Pub og ligger i Verksgata 9. Tidlig i 1992 sluttet Bernt Arild Immerstein og ble erstattet av Ove Årthun (sang, keyboard).
Bernt Arild Immerstein døde i 2010.

Spilling på Shalimar Garden i 1991

Erling Jensen,  Alf Egil Erland og Bernt Arild Immerstein.

Spilling på Shalimar Garden i 1992

Erling Jensen, Ove Årthun og Alf Egil Erland.

15. august 1992 hadde bandet sin første utenbys spillejobb i Kristiansand. September samme året var de i Klepp Lydstudio og spilte inn kassett med 13 sanger, hvor av fem var selvkomponerte. Erling Jensen og Ove Årthun, som hver for seg hadde komponert sangene, ble i denne forbindelse intervjuet på NRK-Rogaland. Våren 1993 sluttet Erling Jensen, og Scherzo ble oppløst et halvt år senere.

I 1996 startet Erling Jensen og Ove Årthun opp igjen, denne gang under navnet Blå Mix & Co. De spilte på firmafester, bryllup, julebord, mm. De spilte også i perioder på Korvetten,
Kverntorget pub, Piren Pub, Skipperstuen, Viking pub og Viste strandhotell. Blå Mix & Co. ble oppløst februar 2005.

2017©Erling Jensen

Innholdet og designet på disse sidene er beskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett.

E-post: erlingpost@gmail.com